Wpis z mikrobloga

ostatnim czasy gdy #tsla odbijała, anonimowy_programista pisał po kilka postów dziennie, śmieszne memy etc , co tylko pokazywało w jakiej był euforii. To rozumiem w takie dni jak dzisiaj, jego reakcja jest depresyjnie proporcjonalna. Chłop sie wykończy.

#gielda
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kot__morderca: Przecież ty też piszesz oportunistyczne posty, kiedy twoja narracja się zgadza z rzeczywistością vide zjazd xtb w zeszłym tygodniu. Różnica na plus dla niego jest taka, że on ręczy swoją kasą, a ty Mati Borek :D
  • Odpowiedz
@kot__morderca: po prostu jestem na urlopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przy cenach poniżej 140... to mnie trochę ruszało, nie będę ściemniać. Natomiast, nie było to związane z ceną akcji... a bardzie z ostatnim głosowaniem na pakiet Elona. Teoretycznie był możliwy scenariusz, że gdyby akcjonariusze mu go nie zatwierdzili, to odebrał by to jako veto od shareholderów... i mógłby rzucić papierami.

Wtedy to chodziłem kurde zestresowany dość mocno, bo zastanawiałem się,
@anonimowy_programista +1
12.5 na razie wygląda całkiem nieźle...

#tesla #fsd
anonimowyprogramista - @kot_morderca: po prostu jestem na urlopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przy c...

źródło: Screenshot 2024-07-25 at 02.04.22

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@anonimowy_programista po wczorajszej promocji, tesla jest u mnie nr 2 po btc w moim portfelu. Nie ukrywam, że Twoje wpisy mnie do tego za każdym razem zachęcają. Dziękuję Ci za wiedzę, jaką przekazujesz.
  • Odpowiedz