Wpis z mikrobloga

@pawelswd tzn.byloby spoko gdyby dobrali jej kogoś dymogennego - np.mame Rafona i by byla jazda w stylu "jak mowisz k---o na mojego syna", rzucanie sie sprzetem itp. I synkowie jako rycerze broniacy swoich mam. to tak. jeszcze jak ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@marek-uram i jeszcze ten tekst szach mat o tym ze Goha nie pije i trenuje.... ja p------e przeciez najslabszy rezyser wie ze miala powiedziec ze nie wie czy sie przygotuje dobrze bo jest promka na tatre w biedrze i wczoraj sie dusila rzygami i syn ją zawiozl na Sor ale dzisiaj juz gut,gut.
  • Odpowiedz
@pawelswd: Goha jest po to aby sprzedała gale bo ma duże zasięgi na TT i IG a reszta nawet się nie stara, ona jako jedna z nielicznych podbije sprzedaż, mamuśki z tik toka kupią PPV bo nie potrafią wyszukać restreamu
absurdem jest to że wy nie potraficie ruszyć głową i myśleć logicznie
@serwal-afrykanski Rafon na 10 z Magicznym najprawdopodobniej
  • Odpowiedz
@raszko754: Po 1 Na gali bije się tucznik , więc Goha w żaden sposób nie podbija PPV bo to jedno community Po 2 kompletnie mnie nie obchodzi jakaś mama ,dziadek czy szwagier Rafona Po 3 Prime tak rusza głową, że co gale są na minusie
  • Odpowiedz
Internetowi biznesmeni. Są tacy.

@Bezi77: najlepiej się znają na prowadzeniu biznesu i ogólnie to oni by zrobili taka federacje i takie zestawienia, że cały świat by to oglądał. Tyle, że na razie trzeba wstać o 4:30 i z---------ć do januszexu na poranną zmianę w fabryce smordu xd
  • Odpowiedz
@pawelswd: goha powinna sie bic z czerensiara co jej jace przelizala albo z ta jego dziffka z drawska a nie z jakas baba ktora wyzwala gohbala na pojedynek nie wiedzac kim ona wogole jest xd sama sie przyznala, ze synalek jej pokazal gohy dziedzictwo filmowe po tym jak ja wyzwala na pojedynek xd
  • Odpowiedz