Wpis z mikrobloga

Gdzie siedział Jaworek przez 3 lata - jak ja bym ku*wa chciała to wiedzieć xD Teraz mi to prawie spać nie daje. 3 lata śmieszkowania wykopków na tagu, ale jednak człowiek gdzieś z tyłu głowy miał, że o ile ciekawy temat, to jednak pan Jaworek pewnie gdzieś gnije w lesie i tyle tej tajemnicy. A tu jednak typ pojawia się znikąd po 3 latach i strzela sobie w łeb. Jaja jak berety. No i skąd on się tam wziął? Czy te jego klapeczki nie świadczą o tym, że jednak wylazł gdzieś z jakiejś chałupy nieopodal, w której siedział może od 3 lat, a może od tygodnia? Tak czy owak takie gumiaki to się zakłada najwyżej w najbliższej okolicy od domu, jak idziesz do sąsiada albo do spożywczego. Nie przyjeżdża się w takich z zagranicy. Gdzie była więc dziupla Jaworka? Kto mu pomagał? Tyle pytań!
#jaworek #zagadka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamienie: Jakoś niedawno oglądałem polski film "Sęp" z bardzo przyzwoitą obsadą. Też śmiecie ginęły - a potem część się "znalazła". Jak widać czasem życie jest nie mniej zagadkowe niż filmy.
  • Odpowiedz
Klapki do koszenia i ciepła bluza z Big Stara, jedynie kołnierzyk coś nie pasuje. Kolory się różnią a innych raczej nie było. Stara kolekcja, myślałem, że może coś świeższego i uda się coś wywnioskować. Ostatnia na Necie! Czysta!
AleksP - Klapki do koszenia i ciepła bluza z Big Stara, jedynie kołnierzyk coś nie pa...

źródło: IMG_7795

Pobierz
  • Odpowiedz