Wpis z mikrobloga

@Sexinstruktor: @DeoLawson @mk321 @Bumelante dopiero skończyłem, qoomple. Miło, sympatycznie. Pogadalim, pożartowalim. Potem zadanko z excela też chyba dobrze zrobione. na jedno zabrakło czasu, bo już musieli się zwijać. Zawsze jest miło i sympatycznie i myślę że zrobiłem dobre wrażenie, a potem sobie wkręcam że nieee no na pewno gówno wyjdzie z tego. Ale założyłem swoją szczęśliwą koszulę, więc może to mi pomoże. ( ͡° ͡
  • Odpowiedz
@Andrzej_Buzdygan: nie miałem zbyt wielu rozmów o pracę.. ale zawsze jak uważałem, że poszło spoko i już wydawałem hajs, który będę zarabiał to gówno z tego wychodziło. Za to kiedy miałem totalnie #!$%@? i mi nie zależało.. to wtedy się udawało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ulyssos: może tak, a może faktycznie mieli godzinę i potem kolejnego typa lub typiarę. nie wiem. w każdym razie zadania zrobiłem bez błędów i z każdego pytania mam wrażenie, że wybrnąłem obronną ręką.

@Rogi_ na szczęście nie zadali takiego pytania durnego. xD było inne pytanie z tej kategorii.

@highsky chyba to pierwsze, ale wiadomo jak to jest. jak w gimbazie myślałem, że #!$%@?łem kartkuwę z chemii, to potem się okazało że dostałem pałę. xD
  • Odpowiedz