Aktywne Wpisy
kaziuwichura +95
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
CorniShon007 +150
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
Komentarz usunięty przez moderatora
No nie wiem. Jak jadę do pracy to i połowa bab pod 40 ma chociaż 1 dziarkę, a już nie wspominam o małolatach. Jak idę na imprezę to w lokalu jestem 1% bez tatuażu.
"Zaszalejesz" w młodości. Nagle chcesz stabilizacji i nowego życia udając cnotke lub spokojnego chłopaka szukając normalnej osoby na resztę życia, a tu tatuaż zostaje i na start zostawiasz "feedback" dla drugiej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiscie, chcesz tatuaż - noś sobie, nawet możesz sobie całą twarz i genitalia wydziarać.
@Iskaryota: a ja myślę, że jestem jedynym człowiekiem na świecie bez tatuażu. Dziś większość jest wytatuowana po samą szyję, całe rękawy. Prawie każdy ma jakiś mniejszy tatuaż.
Ja zawsze kisnę z wytatuowanych ulanych #p0lka. Lubię wracać z buta z pracy przez centrum miasta i obczajać trendy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Od jakiegoś czasu mijam jednego ulańca w tym samym miejscu o tej samej porze. W łydce ma tyle co ja w udzie, ale co tam. Wygląda jak te świnie, na których skórze uczą się tatuażyści. Bez ładu i składu,