Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i
mireczki,
mam rozkminę w kontekście #zwiazki i #finanse.
Czy są tutaj #rozowepaski, które zarabiają 2/3x a może i więcej od swojego #niebieskiepaski? Czy Wasz związek jest szczęśliwy? A może byłyście w takiej relacji, ale związek nie przetrwał? Pytam o to dlatego, że spotykam się od kilku miesięcy z dziewczyną, studentka medycyny — w zasadzie zaraz staż i
boskiklocv3 +10
Komentarz usunięty przez moderatora
No nie wiem. Jak jadę do pracy to i połowa bab pod 40 ma chociaż 1 dziarkę, a już nie wspominam o małolatach. Jak idę na imprezę to w lokalu jestem 1% bez tatuażu.
"Zaszalejesz" w młodości. Nagle chcesz stabilizacji i nowego życia udając cnotke lub spokojnego chłopaka szukając normalnej osoby na resztę życia, a tu tatuaż zostaje i na start zostawiasz "feedback" dla drugiej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiscie, chcesz tatuaż - noś sobie, nawet możesz sobie całą twarz i genitalia wydziarać.
@Iskaryota: a ja myślę, że jestem jedynym człowiekiem na świecie bez tatuażu. Dziś większość jest wytatuowana po samą szyję, całe rękawy. Prawie każdy ma jakiś mniejszy tatuaż.
Ja zawsze kisnę z wytatuowanych ulanych #p0lka. Lubię wracać z buta z pracy przez centrum miasta i obczajać trendy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Od jakiegoś czasu mijam jednego ulańca w tym samym miejscu o tej samej porze. W łydce ma tyle co ja w udzie, ale co tam. Wygląda jak te świnie, na których skórze uczą się tatuażyści. Bez ładu i składu,