Aktywne Wpisy

johann_10 +176
140 zł/h dla +90% Polaków: absolutna metafizyka, spotkanie z Najwyższym
140 zł/h dla lekarza: „stawka uwłaczająco niska”
#lekarz #lekarski #medycyna #zarobki #pracbaza #korposwiat #konowalposting
140 zł/h dla lekarza: „stawka uwłaczająco niska”
#lekarz #lekarski #medycyna #zarobki #pracbaza #korposwiat #konowalposting
źródło: IMG_4199
Pobierz
BananowySok +356
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

@Kj5s6f2dk7s54o otóż to. Pracować trzeba mądrze i swoje działania przez lata trzeba ukierunkować tak, żeby godnie nam płacono za czas, który poswieca się na pracę i żeby wynagrodzenie
@Ternapsysl: to właśnie mówię - nie spełnia definicji niewolnictwa, nie jest więc niewolnictwem. Fajnie byłoby, gdybyś ty i op rozumieli słowa, których używacie. Twoje współczucie mi niepotrzebne, a przy twojej precyzji w posługiwaniu się polszczyzną mam obawy, czy to na pewno jest współczucie.
Natomiast gdy pracowałem na etacie była to dla mnie męczarnia. Szedłem jak za kare. Głupie decyzje przełożonych, niskie zarobki, prawie caly czas w pracy. Odkąd robię na swoim jest o niebo lepiej, choć często pracuje jeszcze więcej, to jestem o wiele zdrowszy psychicznie i nie odczuwam zmęczenia jak na etacie.
Tak, uważam, ze etat
Komentarz usunięty przez moderatora