Aktywne Wpisy
Iudex +813
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
alverini +229
Ale to fajna zabawa. Dzieciaki świetnie się bawily, poprzebierane,dynie zrobione co też było super zabawa, zebrane cukierki, pukalismy tylko do drzwi, które ewidentnie też się bawiły, bo rok do roku jest ich coraz więcej. Dzisiaj na groby wspominać bliskich. Serio jeśli komuś przeszkadza że ktoś tak rodzinnie spędza czas to powinien iść na terapię.
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Postanowilem zmniejszyc ograniczki skretu, ale zastanawiam sie, czym to zrobic, bo niestety mam p-------a na punkcie symetrycznosci. Wrzucic dolna półkę na jakas frezarkę cnc? Ciac warstwy, czy szlifować czyms ręcznym? Jakbym cial jakies warstwy to nawet nie musialbym scigac półki z moto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motocykle
Akcja jest bez sensu z kilku powodów, ograniczniki nie robią, robi złożenie sprzęta i kontrola gazu w tym złożeniu która w większości moto z wąskimi ogranicznikami czyli sportów nie istnieje bo one strasznie szarpią koło obrotów biegu jałowego.
Po drugie te ograniczniki nie są po nic.
Uwierz mi, byłem gixerem na takim samym szkoleniu jak mają policjanci i nawet na tym samym obiekcie. Owszem
A) dodając gazu,
B) skręcając bardziej kierownice.
Im mozesz mocniej skrecic tym przez chwile mozesz byc w większym zlozeniu podczas zawracania, bo mozesz sie "podeprzec" przednim kolem
Zeszlifowac chyba było by najłatwiej Szlifierka pionową elektryczna z kamieniem za 100zl już kupisz, albo taka pneumatyczna jak mają na wulkanizacjiach, są też pilniki elektryczne, wyciąganie półki do tego to karkolomne mi by się nie chciało, wolał bym. Kupić narzędzie, ale może i zwykły pilnik podejdzie
Pozwij Newtona albo Cossaltera a na mnie złóż skargę do Rady Etyki Motocyklistów, na pewno ktoś z waszego pokolenia taką założył.
Kto wie może odbiorą mi prawo do przeciwskrętu albo hamowania silnikiem
jprdl...
Gx
A little knowledge is a dangerous thing...
Szlifowanie ogranicznikow jest bardzo popularne w jednym z motosportow, ale oczywiscie pan wszystko wiedzacy założył, ze jezdze po ulicy. I ci wszyscy, którzy je piłują sa w błędzie, bo nie powinno się tego robic bo one są "po cos". Pomijam fakt, ze jezeli szarpie ci
Byś zaczął od gymkhany byś dostał adekwatną odpowiedź a że zacząłeś ogólnie dostałeś ogólną "uliczną".
A instrukcję ustawiania zawiasu to już tu opisywałem kilka razy ale jakoś teraz mi się nie chce, a szkoda bo to dobra instrukcja była, od całkiem dobrego zawodnika, Valdi #50
Gx