Aktywne Wpisy

mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

SilesianPill +38
źródło: temp_file6378168424472888662
Pobierz

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)
Powiem tak, próby podrywu na koncertach czy na mieście w pojedynkę nawet jak są samotne dziewczyny to mega trudna robota.
Ciężko się przełamać, żeby zacząć, a kosze są mega bolesne.
Jedna rzecz natomiast jest przygnebiająca szczególnie, że laski potrafią uciąć sobie dłuższą nawet pogawędkę i ma się wrażenie, że są zainteresowane i że się łapie fajną chemię, po czym jednak jest kosz. Taka zdrada boli najmocniej.
Chyba jedyne wyjście jakie widzę to zwiększyć ilość podejść do absurdalnych ilości i lecieć na statystyce i zobaczyć co z tego będzie, bo na aplikacje randkowe nie ma co liczyć w tym kraju ;-) . Ale ciężko stres pokonać. Nie wiem czy jak dostanę 20 koszy z rzędu to czy to przeboleje :D
#podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: a nie nastawiasz się Ty czy OP zbyt mocno na jakiś wynik - w sensie, że dla OP'a to jest wydarzenie tygodnia że on teraz idzie i PODRYWA laski, a jak ona nie jest zainteresowana to sobie wkręca
A jak do brzydkiej już zagada to oczekuje traktowania niewiadomo jakiego bo się poświęcił XDDD.
Kobiety gadają bo lubią.
@Olsea: to prawda, plus generalnie jak do drobnej typiarki zagaduje jakiś typ no to prawie każda taktownie coś tam słowo wymieni a nie każe mu spierda*lać chamsko albo ucieka gdzie pieprz roścnie
podbija bo mu się podobasz, więc to powinno być dla Ciebie komplementem a też dla niego to pewnie nie jest super łatwe i komfortowe
więc o ile nie są to jakieś obleśne teksty albo napinka jak OP
A jak powiedziałam że nie jestem zainteresowana to zostałam zbluzgana (nawet raz że jestem pasztetem i na pewno on nie jest mną zainteresowany).
Jeden ananas mi powiedział, że powinnam być przygotowana bo pracuje na stanowisku z lodami, a to się samo kojarzy.
I siedzi taki
K... Typ bezzębny i certoli i stoi stary dziad.
I nie da się pozbyć.
Dla odmiany podchodzi młodszy i odchodzi. Kulturka, nie przeszkadza.
Gorzej jak młody pijany chciał mi zapłacić żebym rozmawiała z jego mamą na kamerce za kase i mi wciska telefon... Ja p------e. Co