Wpis z mikrobloga

Przy kolejnej "dużej" sprawie wychodzi nieudolność Naszej Policji xD

Najpierw Grzegorz Borys, gość, który miał się okazać super-turbo-survivalowcem, odganiał zwierzęta, odganiał policjantów, gotował ziemniaki i zupki chińskie w wykopanych dołach, otwierał tunele do innych światów (niczym w serialu "Dark") - zostaje znaleziony jakieś 560 metrów od miejsca zamieszkania bo poszedł na "wyprawę" UWAGA - w trampkach, poślizgnął się, wpadł do metrowej sadzawki i się utopił xD

A teraz Jacek Jaworek, gość, którego 3 lata szukała cała Polska, o którym powstawały niemalże legendy, gdzie to On nie jest i czy może przypadkiem nie morduje już na zlecenia kolumbijskiej mafii gdzieś w zakamarkach Ameryki Południowej - zostaje znaleziony jakieś 4km od domu, czyli mniej więcej tyle ile zajmie Ci przeciętny spacer z psem albo samemu albo z partnerem jeśli takiego posiadasz xD

Jak to skomentować? Otóż nijak, bo Polska Policja to jest... i tutaj urwę, bo naprawdę ciężko to się komentuje xD

#kryminalne #jaworek #policja #panstwozdykty #polska
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brazowooka_eS Polska policja to co najwyżej może pałować kobiety na protestach czy ganiać za brak maseczki a zapomniałem w mandatach drogowych są jeszcze zajebisci, no i oczywiście potrafią przymknąć oko jak ktoś ważny musi uciec tj Majtczak xd
  • Odpowiedz
@Bill_Kilgore: ale wiesz że komendant miejscowej policji jest komendantem policji na jasnej górze i zgodnie z procedurami musiał być na kilkuset tysięcznej pielgrzymce pisowców? XDDDD
  • Odpowiedz
@JegoKrolewskaMosc heh przymnialo mi się jak poszedłem na policję bo gościu zarysował mi samochód i se pojechał. Miałem jego numery rejestracji oprócz ostatniej cyfry/litery jak milicjant się dowiedział, że trzeba się trochę pomęczyć i sprawdzić kombinacje to zaczął tsk kręcić że olałem temat i po prostu wyszedłem.
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: Ważne, że w terenie zabudowanym w środku lasu stoją i łapią kierowców, dzięki temu czujemy się wszyscy bezpieczniej. A i zapomniałem - skrupulatnie łapią kierowców, że nie zatrzymują się na stopie, nawet jeśli ten stop jest zupełnie bezsensowny.
  • Odpowiedz
@Bill_Kilgore: @CorniShon007 K---a komendant miejski policji zgodnie z procedurami dowodził akcją policyjną zabezpieczenia największej imprezy masowej na jego terytorium w skali roku i wszyscy się k---a zesrali. Wyjdźcie z bańki, odstawcie onet który ostatnio średnio co 5 minut udowadnia że jest brukowcem goniącym za polityczną sensacją, porozmawiajcie trochę z ludźmi i ogarnijcie że akurat w tej kwestii to tak normalnie wygląda XD.
O wiele rzeczy w tej sprawie można
  • Odpowiedz
Najpierw Grzegorz Borys, gość, który miał się okazać super-turbo-survivalowcem, odganiał zwierzęta, odganiał policjantów, gotował ziemniaki i zupki chińskie w wykopanych dołach, otwierał tunele do innych światów (niczym w serialu "Dark")

@brazowooka_eS: tylko w waszych urojeniach.
  • Odpowiedz