Wpis z mikrobloga

#zegarki #smartwatch #xiaomi
Szukam taniego smartwatha ktory poza powiadomieniami typu SMS/Whatsapp/połączenia będzie miał również małą latarkę (osobna dioda a nie biały ekran na wyświetlaczu) termometr zewnętrzny.

Ktoś, coś?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamykus: nie ufaj ludziom ze smartwatchami. Wyjęcie telefonu z kieszeni to sekunda. Zapytaj się takiego człowieka po co mu ten smartwach i słuchaj jego idiotycznych odpowiedzi. Eee mierzy mi tętno i kroki. Kapitalistyczne goje
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Koko1245 akurat odczytywanie wiadomości informacje o połączeniach dla mnie są dość ważne. Często chodzę gdzieś po górach i tak dalej, tel mam wrzucony w plecak. Nie muszę go za każdym razem wyciągać jak mi przychodzi jakieś połączenie a wiadomość odczytam sobie na zegarku. Tętno inne g---o jest mi niepotrzebne w zegarku
  • Odpowiedz
@kamykus: ooo poczekaj odczytam sobie wiadomość na małym ekraniku ooo
Wyjęcie telefonu to sekunda i nie wmawiaj mi że czytanie wiadomości na malutkim ekraniku jest lepsze. Tak jak mówiłem napisz im i słuchaj ich idiotycznych odpowiedzi. Nie ufaj ludziom ze smartwatchami
  • Odpowiedz
@kamykus: tani czyli ile? Termometr w zegarku ma jeden haczyk, ma sens tylko jak zegarek nie jest założony. Nie kojarzę niczego sensownego z latarką oprócz Instinct 2X i Enduro 2 ale do tanich bym ich nie zaliczył. Pozostałe opcje to pewnie chińczyki no-name o wątpliwej jakości ale może się mylę. Myślałeś nad osobną mini latarką w kieszeni czy nie wchodzi w grę?
  • Odpowiedz
  • 3
@Koko1245 Ty jesteś jakiś upośledzony?

@kamykus Też mam takie wrażenie. "Nie ufaj ludziom ze smartwatchami", po czym jeb, tyrada na temat tego, że wyciąganie telefonu jest szybsze, lepsze i w ogóle na c--j Ci smartwatch. Bo chcę mieć i g---o mu do tego.
Ignoruj, a jak nie pomoże, to #czarnolisto.
  • Odpowiedz
@kamykus tak jak kolega wspomniał termometr w zegarku to trochę przerost formy nad treścią. Nawet markowe typu casio wymagają ściągnięcia zegarka na 20-30 min. Latarka - zje baterię w minutę. Zegarki mają aku 300-400mAh. Kup sobie na ali latarkę taką kwadratową małą ładowaną z usb za 5-6zł. Mam w warsztacie i samochodzie. Daje radę do świecenia i jako otwieracz 😁 zaczepisz do plecaka i będzie pod ręką.
Resztę ogarnie Ci opaska,
  • Odpowiedz