Jakim cudem nie sa w stanie powiedzieć wprost czy to on czy nie on? Przecież to nie są szczątki znalezione sprzed 100 lat tylko #!$%@? ciało i to w dobrym stanie, bo jak mówią samobój został popełniony kilka dni wcześniej.
Najprawde trzeba mieć czyjąś mordę, aby wskazać czy to ta osoba? To ja się nie dziwię, że szukają kogoś 3 lata. Wystarczy wasa zapuścić i już się pogubią, bo na zdjęciu go nie ma.
@tojapaweu: Gorąco było i proces gnilny mógł nastąpić szybciej. Pytaniem jest też to, w jakim stanie jest jego głowa po strzale. Ale i tak wątpię, że to Jaworek.
Jakim cudem nie sa w stanie powiedzieć wprost czy to on czy nie on?
@tojapaweu Może chcą mieć stuprocentową pewność? Lepiej się wstrzymać do ostatecznych wyników, niż podawać podejrzenia i później się z nich wycofywać. Służby nie są od karmienia opinii publicznej fejkami.
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Najprawde trzeba mieć czyjąś mordę, aby wskazać czy to ta osoba? To ja się nie dziwię, że szukają kogoś 3 lata. Wystarczy wasa zapuścić i już się pogubią, bo na zdjęciu go nie ma.
#jaworek
@tojapaweu Może chcą mieć stuprocentową pewność? Lepiej się wstrzymać do ostatecznych wyników, niż podawać podejrzenia i później się z nich wycofywać. Służby nie są od karmienia opinii publicznej fejkami.