Wpis z mikrobloga

Sytuacja z wczoraj. Pies pogryzł przed sklepem 11 letniego chłopca, który w wyniku obrażeń został zabrany do szpitala. W tekście nie ma nawet słowa o tym, że dziecko podeszło do psa.

Ale psiarze oczywiście od razu założyli, że winne jest dziecko, wymyślili, że samo podeszło i bronią psa.

#psiarze #truestory #bekazpodludzi #patologiazmiasta #inowroclaw
WielkiNos - Sytuacja z wczoraj. Pies pogryzł przed sklepem 11 letniego chłopca, który...

źródło: temp_file6129149084863786852

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: czytam bacznie te wszystkie posty na temat psiarzy i ich obrońców psów których łamałbym literalnie kołem.
I tak dodaktowo się zastanawiam czy przypadkiem te komentarze pod tymi wiadomościami to nie jest jakaś odwrócona forma trollingu.
W sensie celowo tak komentują by wywołać efekt odwrotny (odwrócona pychologia).

Nawet jeśli się mylę, to ilość komentarzy psiarzy broniących śmierdzących kundli wygląda tak jakby się dzielili linkami na swoich grupkach w celu zbombardowania
  • Odpowiedz
@WielkiNos mógłbyś też link do artykułu wrzucać? Psiarze to jedno, sekta jak każda inna ale c--j wie dlaczego ten pies pogryzł dziecko. Może ot tak bo miał ochotę a może dlatego że dzieciak na wyjebce podbiegł do uwiazanego pieska żeby go przytulić xD ja wiem ze oni często pobieżnie czytaja i od razu wchodzą w tryb obronny ale bez faktów to słaba lektura.
  • Odpowiedz
@WielkiNos co jest z Wami nie tak ludzie () idąc tropem logiki psiarzy, gdyby news brzmiał:
„Patus w---------l 11-letniemu chłopcu pod kebabem ogłuszacza luja”, komentarze powinny być analogiczne - „Po co podchodził do patusa?” Odpieskowe zapalenie mózgu jego mać
  • Odpowiedz