Aktywne Wpisy
slawomirus +985
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +514
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Ale psiarze oczywiście od razu założyli, że winne jest dziecko, wymyślili, że samo podeszło i bronią psa.
#psiarze #truestory #bekazpodludzi #patologiazmiasta #inowroclaw
Komentarz usunięty przez moderatora
dlatego zawsze na rower biore ze sobą pistolet gazowy i jak tylko jakiś kundel nieszczepiony mi podlatuje pod nogi to n---------m ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirekkomarek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
I TAK TRZEBA ŻYĆ
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeśli atakuje innych...to istnieje duże prawdopodobienstwo że jest wściekły...
Lepiej dmuchać na zimne.
I tak dodaktowo się zastanawiam czy przypadkiem te komentarze pod tymi wiadomościami to nie jest jakaś odwrócona forma trollingu.
W sensie celowo tak komentują by wywołać efekt odwrotny (odwrócona pychologia).
Nawet jeśli się mylę, to ilość komentarzy psiarzy broniących śmierdzących kundli wygląda tak jakby się dzielili linkami na swoich grupkach w celu zbombardowania
To dehumanizująca retoryka
- sprzedać kopa psu jak leci z zębami
- pies potrzebuje zabawy
Czyli psiecko znalazło sobie gryzaczek.
Komentarz usunięty przez autora
@Rodriquez @dac14 LINK
„Patus w---------l 11-letniemu chłopcu pod kebabem ogłuszacza luja”, komentarze powinny być analogiczne - „Po co podchodził do patusa?” Odpieskowe zapalenie mózgu jego mać
Ja bym proponował zabić już tego dzieciaka, bo pewnie pójdzie w ślady akwarelisty.
Pies to czuje!