Aktywne Wpisy
BELM0ND0 +584
Plusujcie potężny zbiornik- Racibórz Dolny. Przyjmie 185 mln metrów sześciennych wody co pozwala na przechwycenie fali z powodzi tysiąclecia. Chroni 2,5 miliona ludzi z trzech województw: śląskiego, opolskiego i dolnośląskiego.
#powodz
#powodz
federiczii +771
Macie swoją uśmiechniętą Polskę. I wy fanatycy KO, Hołowni i Lewicy mieliście czelność wyzywać sympatyków Konfederacji od ruskich onuc?
#polityka #polska #sejm #bekazlewactwa
Wybacz ironię, po prostu smieszkuje sobie z prostej wizji swiata pisowców
nie potrafisz mi wyjaśnić, czego nie rozumiem, bo prowadzisz dyskusję ze swoim wyobrażeniem na temat moich poglądów, których w tej dyskusji nawet nie wyraziłem. Stąd trudno Ci wytłumaczyć coś, co nie ma osadzenia w rzeczywistości. Mam nadzieję, że pomogłem, gołębiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Madridista98: to zależy. Jak się zapiszesz do PiSu to bedziesz polskim Stevem Jobsem i mężem stanu, ale jak napiszesz o nich zły komentarz pod swoim imieniem i nazwiskiem to zostaniesz niemieckim szpiegiem z rosji i tuskową prostytutką na zlecenie rządu Chińskiej Republiki Ludowej ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jak musisz mnie atakować wulgaryzmami, to znaczy, że rzeczywiście nie mam co oczekiwać od ciebie uczciwości intektualnej.
@SuperN0vak: tak? W którym momencie ( ͡º ͜ʖ͡º)? Tylko teraz nie zadziała "nie rozumiesz" (