Wpis z mikrobloga

1 lipca na stanowisko prezesa zarządu Orlen Paliwa, czyli spółki córki Orlenu, został powołany pan Marcin Zawisza. Pracował w firmie Rosnieft Deutschland, czyli w niemieckiej spółce-córce rosyjskiego Rosnieftu, który jest kontrolowany de facto przez rosyjski rząd poprzez holding.

Macie swoją uśmiechniętą Polskę. I wy fanatycy KO, Hołowni i Lewicy mieliście czelność wyzywać sympatyków Konfederacji od ruskich onuc?
#polityka #polska #sejm #bekazlewactwa
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Madridista98: dokładnie. Zdrajcą narodu. ( ͡º ͜ʖ͡º) bo na pewno nie jest tak, że zdobyłeś wiedzę i doświadczenie, które sprawiają, że jestes cenionym fachowcem!

Wybacz ironię, po prostu smieszkuje sobie z prostej wizji swiata pisowców
  • Odpowiedz
  • 4
@Tamerlan: Chodzi o to, że wyzywacie wszystkich od onuc za nawet jakieś głupie nielogiczne powiązania z Rosją. A okazuje się, że wasi idole robią to co wy szkalujecie.
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: toć napisałem: niech będzie, ale skoro bardzo chcesz:

nie potrafisz mi wyjaśnić, czego nie rozumiem, bo prowadzisz dyskusję ze swoim wyobrażeniem na temat moich poglądów, których w tej dyskusji nawet nie wyraziłem. Stąd trudno Ci wytłumaczyć coś, co nie ma osadzenia w rzeczywistości. Mam nadzieję, że pomogłem, gołębiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SuperN0vak opie przytyki do konfederacji mają swoje podłoże przede wszystkim w głoszeniu narracji zgodnej z interesami kremla. Niewiele zmienia to czy to płatne szpiony czy zwykli pożyteczni idioci, dla których to efekt uboczny wykrawania swojego politycznego tortu z niezagospodarowanego elektoratu.
  • Odpowiedz
Czyli można powiedzieć że jestem chińskim szpiegiem?

@Madridista98: to zależy. Jak się zapiszesz do PiSu to bedziesz polskim Stevem Jobsem i mężem stanu, ale jak napiszesz o nich zły komentarz pod swoim imieniem i nazwiskiem to zostaniesz niemieckim szpiegiem z rosji i tuskową prostytutką na zlecenie rządu Chińskiej Republiki Ludowej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@SuperN0vak: btw. Dokładnie tak: postawiłeś chochoła, doklejając mi jakieś poglądy, a potem bohatersko stwierdziłeś, że nie rozumiem i możesz się wycofać... I skoro to pozwala ci w twojej ocenie zachować twarz w tej dyskusji- spoko.

Ale jak musisz mnie atakować wulgaryzmami, to znaczy, że rzeczywiście nie mam co oczekiwać od ciebie uczciwości intektualnej.
  • Odpowiedz