Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +400
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
A takich stron są setki, drogi, koleje, jakieś pogodowe, więc pewnie by się o setki milionów rozchodziło.
Za to imgw ma serwis idealny pod skalowanie, ponieważ znaczna większość ruchu tylko odczytuje. Tak więc wprowadzać dane można normalnie a ruch od ciekawskich wykopków
Czy ja wiem? Wybulono pewnie bardzo gruby hajs a funkcjonalność sprowadza się w sumie do ciekawostki...
@Homofobiczny_Czarodziej: To w sumie można rozwiązać socialami. Powinno to tak działać, że jak się coś tego typu dzieje to uruchamiany jest social danej strony i główne informacje są wrzucane mniej więcej na bieżąco z prośbą o nie wchodzenie na strony.
Nie musi
@CzeskaKura_ZLOMBOL: można także skorzystać z cdnów ze stosunkowo krótkim cache, typu 10 minut
@dobry-informatyg: przecież rządowa chmura istnieje, tylko że jak widać nie jest ona dobrze wykorzystywana.