Aktywne Wpisy
KingaM +107
Byłam na świniobiciu i tęsknie za tym klimatem, jako dzieciak, pamiętam to jeszcze z czasów przedunijnych, kiedy można było na legalu ubić świniaka. Upalny letni dzień na gospodarce. Tucznik został zaklinowany w dwie stare stalowe kraty od klatki dla świniaków i oczywiście kwiczał w niebogłosy, bo czuł, co się święci. Wujo ciapnął mu gardło, a krew łapali do garnka na kaszankę. Potem było oparzanie martwego świniaka i skrobanie. Najdłużej trwało patroszenie i
belfegorrrr +185
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
Zajączkowska drze kartki w PE - cyrk i wstyd przez Urszulką van der Funfel, teatr dla prawaków, konfederuskich i ubogich umysłowo a w ogóle ona brzydka nie to co Klaudunia
Taki wasz obraz uśmiechnięci.
#neuropa #bekazlewactwa #bekazwykopkow #bekazneuropy #bekazpodludzi #konfederacja #polityka #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@hot_tomek: to akurat kłamstwo, nawet bym nie wiedział że coś takiego było gdyby nie stęki i szydera lewaków na mikroblogu
Jak słucham Zajączkowskiej to mam wrażenie jakby jej wypowiedzi były inspirowane takimi kontami na x.com typu PapJesz P0lak, P0liniak i inne tego typu spamujące konta pałkarskie.
Sławomir Mentzen
Stawiasz na równi konstytucje RP = karti w PE?