Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +86
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
A jak tam w EUropie, zostały już łaskawie dopuszczone ciężaróweczki dłuższe o 499,999mm tylko i wyłącznie w celu polepszenia aerodynamiki?
Czy producenci będą musieli nadal rzeźbić w gównie żeby "zmniejszyć emisje CO2", bo dopuszczenie czegokolwiek nowego na tym kontynencie emerytów zajmuje 15lat i 60000 stron raportów i analiz "czy aby na pewno to jest opłacalne", jeśli jakieś prawo nie jest nastawione na #!$%@? ludzi z kasy?
@xan-kreigor: co? :) przecież kabina jest w tych samochodach powiększona
@xan-kreigor: czyżbyś pisał to z kontynentu, na którym motoryzacja transportu drogowego jest zacofana względem europejskiej o spokojne 40 lat? ;) Patrząc np. na USA
Co jest nie tak z A1 przy Gliwicach?
No tak, ale to odcinek Piekary Śląskie - Pyrzowice, nie wiem skąd wziąłeś te Gliwice, które są dużo dalej.