Aktywne Wpisy

yahoomlody +283
paleontolog955 +22
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #bekazlewactwa #bodypositive #reklama
źródło: Bez-nazwy-1
Pobierzźródło: comment
Pobierz@WaltherW W sumie powiedzieli trochę prawdy. Jak jesteś mężczyzną to szanuj siebie i swoje ciało, a nie płacz że w reklamie brakuje grubego wieprza. Na siłownię i dietę, ale już!
@CheSlaw: Ale ja jestem szczupły i jestem za tym żeby promować zdrowy styl życia, a jak ktoś chce dobrze wyglądać to musi na to zapracować. Tylko świat coraz bardziej ciśnie i wymaga tylko od mężczyzn, a jak kobieta nie dba o siebie i stołuje się w mcdonaldzie to jest w porządku i taka jej uroda. O
@WaltherW: chciałbyś cokolwiek wymagać od kobiety? O ty intzelu, faceciku!!!!1
@CheSlaw: Jako osoba, która akurat ćwiczy zdaje sobie sprawę jaki z-------l trzeba włożyć żeby wyglądać jak ci kolesie z reklam, a u kobiet nawet "mniej żreć" to za dużo.
A żeby być zdrowy nie trzeba mieć 6 paka. Wystarczyliby normalni szczupli
Ty domagasz się pokazywania grubych facetów, ja się domagam usunięcia grubych bab z reklam xd. Nie jesteśmy tacy sami .jpg
@leprikon84: współczesny lewicowy świat. Bogini xD