Aktywne Wpisy
b_oski +7
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +321
Albo na szkolenia cyfrowe na uniwersytetach 3 wieku xD dobrze zainwestowane środki prawda?no i dotacje dla "kultury" czyli sypnięcie wszystkim jandom, ostaszeskim, szturom i innym hollandom żeby ryj trzymali plując we właściwą stronę dla władzy.
Warto będzie spełniać te kamienie milowe. Te dotacje się po prostu KO należały xxdd i przypominam, że KPO to kredyt na odbudowę po COVID ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko 150 mld PLN. Ile to będzie sasinow?
#polska #sejm #wybory #gielda #polityka
@JessePinkman38: czemu kłamiesz? Albo inaczej, czemu manipulujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Naprawdę myślisz, że to koniec dareczku? Xd
@JohnMcGlennon:
Niczego się hołota nie nauczyła.
Ale spokojnie. My was nauczymy.
Żeby kogoś wsadzić, to ten ktoś musiał najpierw zrobić coś nielegalnego. Jak już dotrze do ciebie, że to również była obietnica z kategorii "tuskowych", daj znać!