Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Jest gość, który ma ewidentnie problem ze sobą, pogubił się jak cholera co widać było w wywiadzie dla wojewódzkiego/kędzierskiego i zapewne ma też problemy finansowe, mniejsze lub większe. I nagle dostaje telefon z ofertą walki za pieniądze, których zarobienie mi i większości użytkowników wykopu zajęłoby grube lata. Czy łatwo odmówić? No raczej kuźwa, że nie. Zaczyna kalkulować, skoro i tak ma skreślony wizerunek to dlaczego by jeszcze na tym nie zarobić, najłatwiejszy hajs w życiu. Na ile można wycenić własną godność? 500k za kilka (prawdopodobnie) sekund oklepu i trochę szopki przed występami? Większość tej ekipy to i tak ludzie, którzy jakiegoś kręgosłupa moralnego i tak nie mają, ale plus jest taki, że przynajmniej nie zna ich cała Polska. A tutaj mamy typa którego znają wszystkie gospodynie domowe, nastolatkowie, oglądacze TVNu i telewizji śniadaniowej. I ma też dzieciaka, którego mi trochę szkoda, bo stary zdecydowanie nie ułatwia mu życia w szkole i w przyszłości, sam niechciałbym mieć ojca z którego wszyscy cisną bekę.
Wracając do hajsu, weźmy takiego Lewandowskiego. Koleś ma hajsu jak lodu i to tyle, że kolejne 2 pokolenia tego nie przejedzą (chociaż tu mogę się mylić), a mimo wszystko łapie się reklam jakiegoś badziewia pokroju Lidla czy rowerów marki nikomu nie znanej. Na maksa stara się spieniężyć swoje 5 minut sławy, a podejrzewam, że po przejściu na emeryturę będzie dostawać jeszcze propozycje reklamowe. Lewy to nie Świątkowa, której reklamodawcy są z wysokiej półki a jej wizerunek jest starannie pielęgnowany. Więc czy łatwo Chajzerowi odmówić takiego hajsu? Zdecydowanie nie.
Ciekawi mnie jak potoczą się losy Chajzera po tym jak kurz opadnie. Głupi nie jest, ale za sprawą swoich ruchów z TVNowskiego śmieszka, który zaczepiał ludzi na ulicy i czasem coś dobrego zrobił stał się niemalże narodowym pośmiewiskiem.
#famemma #przemysleniazdupy #patostreamy
@Zeit: W takich przypadkach jak Lewandowski oznacza to tylko, że ktoś dał p------ą ofertę. Lewandowski nie musi się łapać byle czego i jeżeli marka nie jest prestiżowa, albo szeroko znana to znaczy, że