Aktywne Wpisy
labelle +454
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +194
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

To
@jaszczu: chłopie, Unia to jest ta umowa międzynarodowa
@jaszczu: zapytaj wielkiej brytanii
@washington: Ależ oczywiście. Eurosceptycy bardzo chętnie korzystają z unijnych pieniążków i przywilejów, zasłaniają się unijnymi immunitetami itp. Tylko np. szary Węgier g... z tego ma, bo póki co są najwolniej rozwijającym się krajem w UE, który żebrze o to, żeby Putin im obniżył cenę za gaz. A Putinowi jak skończy się humor to podbije dwukrotnie i odzyska sobie to co im wcześniej
Powodzenia w szantażowaniu największego producenta półprzewodników dla amerykańskiej gospodarki. Jak Chiny ich przejmą to USA z Izraelem będą mogli sobie powalczyć z Arabami na Bliskim Wschodzie, a nie dominować nad światem. On chyba myśli,
@jaszczu: zawieraj tę umowę międzynarodową, jeśli to takie proste.
źródło: ChopaPoebao
PobierzGłówny gracz w Europie z 6 deputowanymi, którzy podzielili się na 3 grupy. Samotny "thebil", którego nikt nie chce znać. Dwójka z Orbanem oraz trójka z faszystami z Niemiec. Potęga jak gospodarka Korei Północnej. Tej siły już nie zatrzymamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lambo994: I juz wiadomo ze bedzie goownomerytoryczna wypowiedz.
@Lambo994: Nie każdy prawicowiec chce upadku Unii, człowieku jesteś najlepszym sortem wyborców tuska. Żyjesz w amoku przesiąknięty neuropowa propaganda i jeszcze z pianą na ustach dodajesz takie wpisy. ideał! xDD
@SlavedWizard: Przy Twojej to akurat choć trochę się postarał XD