Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
ja przez ostatnie 15 lat zajmowałem się jedynie paleniem zioła i plątaniem się po wykopie/facebooku/youtubie
nawet grać nie gram bo mi się nie chce, a jak chce mi się to na kodach
nie umiem pływać i pływam w komiczny sposób tak że nawet dzieci się ze mnie śmieją, też myślałem o basenie, ale nie umiem zanurkować pod wode.
fotografia to całe życie mój stary z zamiłowania fotograf po mnie j---ł i śmiał się z moich kompozycji i kadrów.
lubie prędkość ale
To było przyjemne, tylko telefon mam tani, więc aparat w nim również. Do tego
A tak serio to nie mam pomysłu. Bez znajomych ciężko cokolwiek takiego robić. Ludzie będą ci sugerować siłownie albo mma, bo w zasadzie tylko tyle może przyjść do głowy.
Nieprawdopodobne ( ͡°
Komentarz usunięty przez autora