Aktywne Wpisy

Soczi +301
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +72
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Spadkowiczowi wystarczyłoby, żeby zamiast za tę swoją gotówkę to wziął tani kredyt bk0, tasować się do niskiej raty przez x lat, a swoje ogromne oszczędności inwestować i zarabiać 10-15% rocznie.
W czym problem? Przecież realnie to jeszcze na tym zarabiacie?
A jeśli nie macie gotówki to przecież ceny nie spadną o tyle, że za 20-50k kupicie mieszkanie. Ja tyle wkładu ładowałem w 2018 roku. Wkładu do kredytu, gdzie wtedy 50k to jak teraz 100k przez inflacje.
Zamiast łapać tani kredyt to wam wmówili spadki XD
Wasz Jan Nowak (podpisuję się, żeby nie było że anonim {tak jakby pisanie pod nickiem nie było anonimowe, no ale czego wymagać})
#nieruchomosci #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tu jest inny spec od lokat
@mirko_anonim: ja na przykład nie mam dzieci, jestem za bogaty na dopłaty, a za biedny na mieszkanie, i co teraz?