Aktywne Wpisy
Marian_Kvtasiewicz +1570
Ja p------e, ci szabrownicy to jest największa degeneracja społeczna jaka może być. Ludzie tracą dorobek życia, a te s--------y idą im jeszcze kraść jakieś telewizory i inne gówna, bo w ich pustych łbach jeśli ktoś tego nie pilnuje, to sobie można wziąć. Powinna być ustawa, że w sytuacji kryzysowej (powódź, wojna, pożary itp.) jeśli złapie się takiego delikwenta na gorącym uczynku, to kula w łeb leci.
#powodz
#powodz
matti-nn +137
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Nie no, jajcuję, przypadkiem tak akurat wyszło że wziął opinię profesora który twierdzi, że Romanowskiego chroni immunitet i powinien być zwolniony z aresztu. Przypadkiem jest to też zgodne ze spinem pisowców, który jest grzany od wczoraj.
#polityka #sejm #neuropa #bekazprawakow #kanalziobro
@Pan_krecik: żeby nie doszło do dalszego matactwa, które już zostało ujawnione na taśmach z MS
@Pan_krecik: no przecież dzisiaj przedstawiono mu zarzuty i jak niby dopiero po wyroku miałby zostać aresztowany xD? Ty chyba nie rozumiesz o czym piszesz.
@Pan_krecik: Odpowiadam poważnie - ma zapobiec mataczeniu. Posłuchaj taśm Mraza - Romanowski na nich ustala zeznania z resztą osób które z nim popełniały przestępstwa i mówi o niszczeniu dowodów. Dodatkowo ma kontakty z prokuratorami jak Romelczyk. Moim zdaniem dalej może wpływać
@UsmiechnietaPolska: Wydaje mi się, że dobrze przeczytałem i ironizujesz "obiektywną opinię" jako dziwnie zgodną narracją pisowską, co ma charakter negacji tejże, a nie "czekaniem na decyzję sądu".
@stan-tookie-1: 100 % legit, no scam
I jak tam? Profesor się mylił? PiSowski sędzia był? Orzekł? Będziesz teraz wojował, co zamierzasz? Słucham ;)
A no.. przecież...w USMIECHNIETYM PANSTWIE BEZPRAWIA ..najpierw jest aresztowanie a potem są zarzuty - na podstawie których owe aresztowanie nastąpiło. XD
Ponawiam pytanie.
W jaki sposób może dojść do mitotycznego "mataczenia" w sytuacji gdy prokuratura dysponuje OD MIESIĘCY 100% materiału dowodowego NA
@UsmiechnietaPolska: że mieli rację xD