Aktywne Wpisy
WillyJamess +405
Apeluję, żeby przestać wstawiać wszędzie mordę Tomczaka, bo przecież ten pajac właśnie w tym celu został wynajęty, żebyście go targetowali. On przyjmie na ryj każdą ilość śliny, a potem sobie po cichutku zniknie, tak samo jak Szumowski czy Niedzielski.
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
Anoncio2111 +53
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
Nie no, jajcuję, przypadkiem tak akurat wyszło że wziął opinię profesora który twierdzi, że Romanowskiego chroni immunitet i powinien być zwolniony z aresztu. Przypadkiem jest to też zgodne ze spinem pisowców, który jest grzany od wczoraj.
#polityka #sejm #neuropa #bekazprawakow #kanalziobro
Jak widać takie są rządy Tuska, ale spokojnie, wszystkich nas nie zamkniecie!!!
ale taguj #kanalziobro
@UsmiechnietaPolska:
Czyli się z tym nie zgadzasz?
Rosyjskie sądy też się z tym
Przewodniczący Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy podziela zdanie profesora, z którego się tutaj nabijasz :)
Na pewno rozwalisz ich wszystkich argumentami. Do boju! XD
Rosyjski? Już się wypowiedział. Uznaje on immunitet ale czyn został popełniony przed tym, gdy kobieta została wybrana.
Aaaaaaaaaaaaaaaa... Polski sąd. No tak, czekamy ;>
Czemu ma służyć areszt wydobywczy w sytuacji gdy prokuratura od miesięcy dysponuje 100% materiałów niezbędnych do stawiania wniosków?
Odwet polityczny? Szopka dla plebsu? Igrzyska dla partyjnego betonu?
Pytam poważnie.
@Pan_krecik: a gdzie tu taki?
W przecz o taki areszt tu
@UsmiechnietaPolska: Przeszło ci chociaż przez myśl, że może jednak TA opinia, jest zgodna ze stanem faktycznym? Tak bez żadnej spiny, kto na kogo głosował.