Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +241
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +152
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Tak są LL na igrzyskach. Jak Hubi się wycofa się nawet 10 minut przed meczem to wchodzi ktoś nowy. Tak było w Tokio 2021, gdy Hubi miał w 1 rundzie grać z z Martonem Fucsovicsem, ale ten się wycofał i Hubi dostał nowego rywala Luke Saville. Zawodnicy, którzy grają tylko debla tworzą listę rezerwową w singlu, według rankingu. Co do chętnych do miksta jest mnóstwooo i tak jest lista rezerwowych.
Powiem tak, jak jest Hubi poważnie kontuzjowany to niech go operują i tyle. Strata czasu lecieć do Paryża. Jeśli faktycznie jest szansa, że będzie mógł grać, ale na mniejszej intensywności to niech wycofuje się z singla i gra tylko
Ja wiem, że dla tenisistów IO nie są najważniejsze, ale jednak sporo zawodników podchodzi do nich poważnie. Zresztą całe Igrzyska to magiczna impreza i samo uczestnictwo w nich jest czymś wyjątkowym, dlatego myślę, że choćby z tego powodu + żeby nie stracić polskiej szansy medalowej w mikście (i nie zablokować wyjazdu Zielińskiemu), Hurkacz powinien tam się wybrać.
No, ale taki jest sport.
@JanKrzywosad: Nie powinien, jeśli będzie w stanie grać w tym sezonie jeszcze to lepiej odpuścić. Zaraz po IO jest tysięcznik w Kanadzie, Cincinnati i US Open gdzie warto nazbierać punktów by potem nie ciułać na wariata tuż przed ATP Finals żeby tylko się załapać