Aktywne Wpisy
bulbulator90 +30
Jak sobie radzicie że świadomością, że będziecie prawdopodobnie samotni do końca życia? Że prawdopodobnie umrzecie gdzieś sami i zapomniani?
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
Bo ja coraz gorzej. Mózg próbuję to wypierać, ale już coraz slabiej mu to idzie. Ostatnio coraz częściej dopadają mnie myśli o przegranym życiu, najgorzej jest wieczorami...
#przegrywpo30tce #samotnosc
To, że zysk z najmu nieruchomości nie jest objęty podatkiem od zysków kapitałowych 19% to jeden z największych absurdów tego kraju kwitnącego betonem.
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#nieruchomosci #wynajem #oswiadczenie #inwestycje
#zdrowie #alkoholizm #watroba #medycyna #badania
Heparegen, ścisła dieta i zero alkoholu minimum miesiąc, potem badania.
Zbadaj cholesterol i trójglicerydy.
nie jestem otyły. Piłem ostatnio dość sporo.
Polecam essentiale max 600 mg. Jest to lek a nie suplement jak wiekszosc produktow na rynku.
W sumie od kilku lat. Głównie w weekendy piło sie dużo. Czasem po 3 dni z rzędu.
Po prostu piłeś sporo i wątroba oberwała. Ja też miałem podobne wyniki ale u mnie to podobno wina leków. Odstawienie leków, powtórka po 2 tyg i było prawie w normie.
Dostaniesz leki i sobie pobierzesz. Do tego dieta. I zero alko.
USG można zrobić aby ocenić stłuszczenie.
Tego nie.
Ogólnie to nic się nie dzieję. Gdyby nie te badanie to nic bym nie podejrzewał
@MisterDI: xD, lek który jest zarejestrowany tylko w Polsce i Wietnamie? Jak coś to proursan jest lepszy