Wpis z mikrobloga

Wpadnij do Rzymu zrozumiesz :D Wiem, że taka pizza przejdzie czasami w innych miastach, ale w Rzymie masz przewalone za sam pomysł :D

@Pshemeck: Starałem się wygooglować, ale widzę, że na obrazkach są jeszcze wieksze ranty. Ogólnie ja nie jestem zwolennikiem i nie uważam, że najlepsza pizza jest tylko z włoskich składników, włoskiej knajpy, włoskiego specjalisty od placków z 30 letnim doświadczeniem. Ale ja lubie picke z ananasem zjeść więc
  • Odpowiedz
@Desire22: Widzisz, i tutaj przybijam pionę, bo pizza z ananasem jest po prostu smaczna. Tak samo jak frytki z ketchupem... a te dwie potrawy już nam NIBY wystawiają wyrok śmierci we Włoszech i Belgii :)
  • Odpowiedz
@Pshemeck: w tamtym tygodniu byłem w Wenecji i jakiś młodzieniaszek siedzący na jednym z mostków w ruchliwym miejscu wyciskał sobie torebeczkę majonezu Heinz na kawałek pizzy który kupił. Aż przystanąłem, żeby się temu przyjrzeć, bo majonez na pizzy to nawet dla mnie jest za dużo, ale dopiero wtedy dotarło do mnie że jestem jedyną osobą z tłumu przechodniów którzy jakkolwiek zwrócili na to uwagę, więc sobie poszedłem dalej. Także chyba
  • Odpowiedz