Wpis z mikrobloga

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego w tej sprawie prokuratura tak spektakularnie chciała zatrzymać pana posła. Naprawdę nie było potrzeby - dodał Lewandowski.

No tak, jak prokuratura Zera zatrzymywała na pokaz to było to pokazywanie siły i skuteczności, a teraz to nie ma takiej potrzeby.
#bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #polityka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janusz_Lubikwasa: Poważne zarzuty za które grozi wysoki wyrok + prokuratura chyba ma info o mataczeniu w sprawie. Wystarczy, żeby zapukac i eskortowac. No i niech Romanowski podziekuje Obajtkowi, Wasikowi, Kamińskiemu i Dudzie. Jeden s--------l na Węgry i trzeba się było bawić w jakieś poszukiwania. Pozostalych dwóch gamon schował w pałacu i służby musiały się bawić w podchody, czekać aż Duda wyjedzie, żeby wejść do pałacu. No jak adwokacina myślał, że
  • Odpowiedz
Zreszta, chłop robi sobie taką antyreklame, że w życiu nie chciałbym go za swojego adwokata.

@obserwator_swiata: Jak pracowałem w sądzie, to się zdarzali adwokaci tak k---a żenująco c-----i, że nie potrafili prawidłowo umocować się w sprawie. Robiłem w WSA, co któryś miecieniaś Piotruś upierał się, że jak ma pełnomocnictwo do postępowania przed skarzonym organem i jest ono w aktach sprawy to już wystarczy.

Lewandowski przypomniał mi o tych pięknych czasach.
  • Odpowiedz