Aktywne Wpisy
stanley___ +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Ale jednocześnie nie widzą spisku w tym, że najmniejsze "ideowe" podejście do zmian klimatu jest w Rosji, która siedzi na paliwach kopalnych?
https://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pdf/2024/7/pdf/240709-Climate-Security-Impact.pdf
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego Propaganda X ma być lepsza od Propagandy Y?
Czy po prostu wolnomyślący obywatele łączący kropki to po prostu nic innego jak idioci, którym nawet Kreml nie płaci, tylko są pożytecznymi idiotami?
Ciekawe...
#zmianyklimatu #bekazpodludzi
@Sinn: O, też to zauważyłem. Dosłownie trzeba być anty. Obojętnie co się głosi, ale trzeba być anty. W końcu skoro wszyscy mówią X, to na pewno jest Y. Jeżeli twój oponent uważa, że X jest dobre, to na pewno X jest dobre i trzeba być przeciwko X dla samego bycia przeciwko. To głupie do kwadratu xD Zero cywilizowanej dyskusji
Najlepsze jest to powiedzenie