Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1533
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Retoryk +76
Czy ktoś sprzedawał w aaa auto samochód max 4letni? jutro jade zobaczyć co zaoferują bo opinie są podzielone. Podejrzewam że jak ktoś starszy samochód wystawia to cenę konkretnie zaniżają. Ja sprzedaje Kia XCeed, wystawiona mam za 79k, rocznik 2020 jak dadzą 75k to będzie deal ale mam zamiar uprzedzić ich na miejscu że jak będą rzucać kwoty poniżej 75k to niech spadają.
Oni i tak później za 80k wystawią więc 5k do przodu będą mieć.
#aaaauto #motoryzacja #samochody
Biorą od Ciebie kluczyki i każą czekać w poczekalni. Mówią że będą weryfikować auto. To trwa 2-3h. Kupują czas podając kawę i ciastka, ale to nie zmienia faktu że zegar tyka.
W końcu podają jakąś śmieszną kwotę (wymyślają jakieś usterki). Chcesz uciec, ale proponują jeszcze rozmowę z kierownikiem który może zatwierdzić wyższą cenę. Kolejna godzinka czekania. Kiero się zgadza na wyższą kwotę. Niby jest deal, ale trzeba poczekać na wydrukowanie umowy. Kolejna
@SzubiDubiDu
Mireczki samochód został sprzedany w rodzinie :) Przesiadka na C klase.