Aktywne Wpisy
calban +1182
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +625
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#usa #polityka
@Koziom: Biden musiałby sam zrezygnować, a codziennie powtarza, że nie zamierza, natomiast Michelle Obama musiałaby się zgodzić na kandydowanie, a od lat powtarza, że nie będzie¯\(ツ)/¯
@Koziom: no ale to jest troche Jolanta Kwaśniewska. Popularna babka ale nigdy nie pełniła żadnej funkcji publicznej.
Ja bym widział kogoś z drugiego szeregu, nie wiem, może Hakeem Jeffries?
Ryneczek nazwisk na zastąpienie Bidena o których
@Marysiabaton: demokraci siedzący na kanapie to z badań fokusowych wynika głównie fani Berniego Sandersa i antykapitaliści. Taki mirror naszych razemków.
Gdy oni z kanapy wstaną to wielokrotnie więcej demokratów usiądzie na kanapie albo wręcz ucieknie z pokoju, drzwiami, oknem i kominem
Normalnie, przekładając to na polskie warunki mając do wyboru Mentzena i Zandberga w drugiej rundzie prezydenckich ja i miliony innych ludzi którzy głosowali 15 października na opozycje zostajemy w domu.
Wracając do ameryki; tych ludzi podniesie z kanapy albo dobre wystraszenie konsekwencjami wygranej Trumpa gdzie to już jest wałkowane do porzygu albo wymiana kandydata na takiego bardzo przechylonego w lewo, co zniechęci więcej normalsów.
Dlatego tych ludzi zamierzają straszyć - albo raczej przypominać im o konsekwencjach ich zostania w domu i wygląda na to, że zamierzaja wałkować Project 2025, byle nie odpuszczali.