Wpis z mikrobloga

@heheroina: trzeba jutro zobaczyć, mam nadzieję że nic się nie stało bo jak tak to połowa samochodów w Kielcach byłaby do robienia
  • Odpowiedz
szyby całe?

@imperial-green: jeżeli to co ma w ręce jebło w szybę, to ma małe szanse na "całe"
Blacha pewnie cała bo jest giętka, ale szyba ma przewalone w tym wypadku.

Życzę, żeby nawet ryski nie było, ale lepiej dać kilka stów za szybę niż kilka tysięcy za blacharkę dodatkowo
  • Odpowiedz
  • 4
@imperial-green: wszystko całe na szczęście. Mam też AC. Generalnie jak się zaczęło to myślałem, że jest tornado. Tak ogromnego szumu nie słyszałem nigdy. A potem dostałem taką gradziną w ramię. To już grad uderzał w dachy. (Północ Kielc)
  • Odpowiedz
@heheroina: Jednak dobrze się przyjrzyj, pod światło słoneczne. Rano jak wyszedłem też wydawało mi się, że wszystko całe. Potem zadzwonił do mnie sąsiad, czy widziałem swoje auto i przy ponownych oględzinach moim oczom ukazało się kilkadziesiąt malutkich wgnieceń na dachu i masce... mieszkam na Sadach.
  • Odpowiedz
  • 0
@bolo2015: sprawdziłem, i finalnie mimo koca są 3 wgniotki na dachu, ale spokojnie do wyciągnięcia. Gdyby nie to że stanąłem za domem i ten przyjął całe uderzenie od południa, i gdyby nie te koce to byłoby średnio. Sąsiedzi mają dość mocno zniszczone auta. Mam nadzieję, że masz AC ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz