Czy tylko ja zauwazylem, ze w tym roku jest jakas plaga u loszek z nie noszeniem ochraniaczy na c--e? Idziesz ulica i praktycznie kazdej bezwstydnej p0lce widac, ze wszystko sie tam bimba pod koszulka xDDD
Problem sie pojawia, jak sie zagapisz i zacznie sie taka drzec, ze ja gwalca. Juz sie musialem kilka razy zastanawiac, czy w ogole wysylac wiadomosc, bo nie chce byc wziety za zboczenca.
@akaisterne: wy nie czujecie wstydu wypisujac takie brednie?
nikt tak nie seksualizuje i uprzedmiotawia kobiet jak kobiety które walczą z uprzedmiotowieniem i seksualizacją kobiet XD
@KochanekAdmina: Co ma nie noszenie stanika to seksualizacji xD To ty
@szybki_zuk: Przeciez powiedzialem, ze sie kilka razy zastanawialem, czy w ogole pisac tego posta, wiec wstyd jest - nawet bym powiedzial, ze dosc duzy. Nie moja wina, ze wzrok naturalnie leci w takiej sytuacji na c---i i trzeba sie pilnowac, zeby nie patrzec. Nie jestem z tego jakos dumny, ale tak jest. Jakby facet chodzil z odcisnietym fiutem i jajami, to pewnie bym tez zerkal. No homo. Moim zdaniem kobiety
@szybki_zuk: Chyba krotko jestes w internecie, bo juz rozne historie czytalem. Oczywiscie nie mozemy sprawdzic, czy nie byly wymyslone, ale ja sie juz wszystkiego po feministkach spodziewam. Na pewno slyszales o zjawisku, ktore nazywa sie manspreading.
@akaisterne: wy nie czujecie wstydu wypisujac takie brednie?
@KochanekAdmina: Co ma nie noszenie stanika to seksualizacji xD To ty
@akaisterne: a moim zdaniem powinny nosić co chcą i nic ci do tego
@akaisterne: a nie czekaj, ty po prostu jesteś szurem z wyboru xDDDD