Aktywne Wpisy
programista30k +820
Plusuje kaΕΌdy, kto wiΔcej niΕΌ raz daΕ sie wydymaΔ na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub wiΔcej sztuk
- produkty ktΓ³re finalnie majΔ innΔ cene niΕΌ na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub wiΔcej sztuk
- produkty ktΓ³re finalnie majΔ innΔ cene niΕΌ na plakietce pod nimi
Zobaczymy
mirko_anonim +10
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Co wasze rozowe wnoszΔ do zwiΔ zku? No bo moja rΓ³ΕΌowa to troche nic. Robi takie minimum ktΓ³re robie teΕΌ ja. Razem sprzatamy, razem gotujemy. Ale tak chodzi mi, ΕΌe dla was. Organizuje wam jakies wyjscia, robi niespodzianki, albo jakies lody?
No bo moja rozowa nic nie wnosi, jakby jej nie byΕo to nie odczuje tego. WΕasciwie to tylko wiΔcej czasu bΔdΔ mieΔ xd No okej dostaje jakieΕ wsparcie, ale to raz na pΓ³Ε roku bo to ona ma wiecznie problemy, tu ze mysli ze przytyla, tu jej cos nie pasuje, tu cos.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Co wasze rozowe wnoszΔ do zwiΔ zku? No bo moja rΓ³ΕΌowa to troche nic. Robi takie minimum ktΓ³re robie teΕΌ ja. Razem sprzatamy, razem gotujemy. Ale tak chodzi mi, ΕΌe dla was. Organizuje wam jakies wyjscia, robi niespodzianki, albo jakies lody?
No bo moja rozowa nic nie wnosi, jakby jej nie byΕo to nie odczuje tego. WΕasciwie to tylko wiΔcej czasu bΔdΔ mieΔ xd No okej dostaje jakieΕ wsparcie, ale to raz na pΓ³Ε roku bo to ona ma wiecznie problemy, tu ze mysli ze przytyla, tu jej cos nie pasuje, tu cos.
#polityka
#x
#elonmusk
Melon prΓ³buje spinowaΔ bzdurami xD