Wpis z mikrobloga

Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chcę jeszcze raz usłyszeć opinie Wasze, a chodzi mi o osoby, które pracowały w piramidach finansowych. Jak Waszym zdaniem się Wam pracowało, co robiliście, aby np. zaistnieć jako ,,złoty,, sprzedawca i czy pieniądz z tego był? A poza tym jak układały Wam się relacje z szefostwem? Czy byliście zadowoleni ze swoich wyników? A może jakieś bonusiki były?

#piramidafinansowa
#scam
#praca
#psychologia
#manipulacja
#nlp
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil_kamil12345K: Ja ponad 10 lat temu pracowałem. Hajs był, ludzie całkiem spoko, fajne szkolenia sprzedażowe z których można było się wiele nauczyć. Po latach nikt z mojej grupki z którą współpracowałem już się tym nie zajmuje ale żaden z nas nie pracuje na etacie, wszyscy jakieś działalności gospodarcze, biznesy itp.

Fajne doświadczenie z którego można się wiele nauczyć. Przynajmniej kiedyś - teraz z tego co widzę to syf i lansowanie
  • Odpowiedz
@kamil_kamil12345K: To był FM Group - perfumy, chemia gospodarcza i takie tam. Wtedy te produkty miały serio zajebistą jakość i spoko było to że się broniły, jak ktoś wziął to potem sam chciał brać dalej bo zwyczajnie były bardzo dobre jakościowo. Jak to jest aktualnie nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz