Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem dlaczego niektórzy tutaj tak najeżdżają na hipergamie kobiet i ich preferencje dotyczące doboru partnera. Przecież to całkiem racjonalna strategia, może brutalna ale działająca. Sam mam ojca który dzisiaj klasyfikowałby się jako przegryw. Niski wzrost, zakola, niewyjściowa morda, słaba kościec i niestety sporo tych cech przekazał mnie, dzięki czemu już w mniej sprzyjających czasach zostałem wyrzucony poza rynek matrymonialny i tylko cierpię z tego powodu. Gdyby moja matka była "wyrachowaną polką kierującą się gadzim mózgiem" jak to tu się lubi tutaj określać i poszła w objęcia jakiegoś przystojnego bad boya albo ładnego oskarka jej przyszłe potomstwo wyszłoby na tym lepiej niż gdy spłodziła dzieciaki z "januszem".
Dobór partnerów przez kobiety jest całkiem logiczny i nastawiony na maksymalizację zysków potomstwa. To my jesteśmy efektem nienaturalnego, wypaczonego łączenia się w pary. Teraz wszystko wraca do norm i najlepsze samce będą miały wiele partnerek a gorsze osobniki będą cierpiały samotność. My musimy wymrzeć bezpotomnie jako relikt, świadectwo nieudanej próby zapanowania konserwatywnej cywilizacji nad naturalnymi procesami.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #przemyslenia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Masz syndrom sztokholmski. Myślisz, że to co kobieta mówi i wymaga to prawda objawiona. Jak niewolnik. A najlepsze jest to, że w USA już kobiety płaczą, że mężczyźni idą swoją własną drogą. To już jest szczyt płaszczenia się przed kobietami. Ogranij się.

Nie tagujcie tego spamu blackpill i nie dawajcie tego z anonimu, bo chce móc wrzucać to na czarną od razu.

Jedyna opcja jaką ja facet akceptuje to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dobry post, ale nie pisz z anonima, bo niektórzy nawet nie przeczytają. Niby jest jeszcze ten problem, że niektóre chady nie mają za bardzo standardów i zalewają też kobiety sporo poniżej swojej ligi, które mogą przekazać gorsze geny. ale i tak prawdopodobieństwo urodzenia ładnego potomka się znacznie zwiększa i dochodzi do systematycznego ulepszania puli genetycznej gatunku ludzkiego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to znaczy co działa bo dzieci nie ma, kto będzie mógł kontynuować ta kobieca selekcję ?

Rozmnaża się jedynie Afryka i Amisze, oni mają w dupie co chcą kobiety.

Dajesz kobieta wolną wolę 100% - wymarcie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Twój wpis ma taki błąd, że mamy niską dzietność więc strategia doboru najlepszych genów w 2024 nie ma sensu.

Poza tym jak każda będzie wybierać najlepszego samca to potem bycie chadem będzie czymś przeciętnym i kolejne pokolenia będą cierpieć bo z tych chadów trzeba szukać gigachadów, potem ich dzieci będą też przeciętne na takie realia i tak dalej..

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Problem jest w tym, że tacy jak ty dają przyzwolenie żeby tak było przez co każdy z nas traci bo napędza hipergamie.
Tymczasem kobiety obojętne czy brzydka czy ładna chce chada i jest zalewana przez chada, czyli i tak będą się rodzić nie-chady. To co mówisz miałoby sens tylko gdyby ładni się rozmnażali, chociaż i wtedy będą inne problemy + bedzie się rodzić coraz mniej, więc i tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale wiesz że przegryw nie zniknie, bo wymogi zwrosną? a zresztą dopóki każda brzydka kobieta się rozmnoży to nadal będą pojawiać się przegrywy genetyczne. A że kobiety są uparte (potrafią za wszelką cenę zajść w ciążę mimo że same mają choroby genetyczne) to niestety przegryw będzie trwać nadal.
  • Odpowiedz