Aktywne Wpisy
johnmaverick +6
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
picasssss1 +153
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Nie wiem dlaczego niektórzy tutaj tak najeżdżają na hipergamie kobiet i ich preferencje dotyczące doboru partnera. Przecież to całkiem racjonalna strategia, może brutalna ale działająca. Sam mam ojca który dzisiaj klasyfikowałby się jako przegryw. Niski wzrost, zakola, niewyjściowa morda, słaba kościec i niestety sporo tych cech przekazał mnie, dzięki czemu już w mniej sprzyjających czasach zostałem wyrzucony poza rynek matrymonialny i tylko cierpię z tego powodu. Gdyby moja matka była "wyrachowaną polką kierującą się gadzim mózgiem" jak to tu się lubi tutaj określać i poszła w objęcia jakiegoś przystojnego bad boya albo ładnego oskarka jej przyszłe potomstwo wyszłoby na tym lepiej niż gdy spłodziła dzieciaki z "januszem".
Dobór partnerów przez kobiety jest całkiem logiczny i nastawiony na maksymalizację zysków potomstwa. To my jesteśmy efektem nienaturalnego, wypaczonego łączenia się w pary. Teraz wszystko wraca do norm i najlepsze samce będą miały wiele partnerek a gorsze osobniki będą cierpiały samotność. My musimy wymrzeć bezpotomnie jako relikt, świadectwo nieudanej próby zapanowania konserwatywnej cywilizacji nad naturalnymi procesami.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #przemyslenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie tagujcie tego spamu blackpill i nie dawajcie tego z anonimu, bo chce móc wrzucać to na czarną od razu.
Jedyna opcja jaką ja facet akceptuje to
(╥﹏╥)
Rozmnaża się jedynie Afryka i Amisze, oni mają w dupie co chcą kobiety.
Dajesz kobieta wolną wolę 100% - wymarcie.
Poza tym jak każda będzie wybierać najlepszego samca to potem bycie chadem będzie czymś przeciętnym i kolejne pokolenia będą cierpieć bo z tych chadów trzeba szukać gigachadów, potem ich dzieci będą też przeciętne na takie realia i tak dalej..
──────────
Tymczasem kobiety obojętne czy brzydka czy ładna chce chada i jest zalewana przez chada, czyli i tak będą się rodzić nie-chady. To co mówisz miałoby sens tylko gdyby ładni się rozmnażali, chociaż i wtedy będą inne problemy + bedzie się rodzić coraz mniej, więc i tak
To pomyśl ilu facetów z tym gadzim mózgiem rzuca się na oglądanie p---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer