Aktywne Wpisy

Lobotomy_Enthusiast +222

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Planuję zakup mieszkania - około 60 m2, 3 pokoje, z miejscem parkingowym w garażu podziemnym. Rozważam dwie lokalizacje: Białystok (gdzie mieszkam obecnie) oraz Warszawę (lub okolice).
W Warszawie nigdy nie mieszkałem na dłużej, ale zwykle bywam tam kilka razy w ciągu roku. Na podstawie tych krótkich pobytów mogę stwierdzić, że podoba mi się w stolicy. Miasto wydaje się ciekawe, oferuje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, wiele ciekawych wydarzeń kulturalnych,
Planuję zakup mieszkania - około 60 m2, 3 pokoje, z miejscem parkingowym w garażu podziemnym. Rozważam dwie lokalizacje: Białystok (gdzie mieszkam obecnie) oraz Warszawę (lub okolice).
W Warszawie nigdy nie mieszkałem na dłużej, ale zwykle bywam tam kilka razy w ciągu roku. Na podstawie tych krótkich pobytów mogę stwierdzić, że podoba mi się w stolicy. Miasto wydaje się ciekawe, oferuje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, wiele ciekawych wydarzeń kulturalnych,
Czy warto za wszelką cenę pchać się do Warszawy?
- Tak 18.8% (37)
- Nie 65.0% (128)
- Ciężko powiedzieć/To zależy 16.2% (32)

#zalesie #korposwiat
@duszan_z_kapitana_d--y: zmienić firmę. Jak widać lojalność nie popłaca.
Komentarz usunięty przez moderatora
@duszan_z_kapitana_d--y: frajer
@duszan_z_kapitana_d--y: na twoim miejscu nasmarowałbym dupsko porządnie wazeliną i dał się wydymać po raz kolejny
@duszan_z_kapitana_d--y: fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me
@proteina_sin_huevos: Przecież on to bierze od samego początku na sucho :)
źródło: 1620459899_cynxgw_600
Pobierzźródło: images
Pobierz