Aktywne Wpisy

1-2-3 +19
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +195
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Napijesz się, naćpasz, a wypadek i tak by się zdarzył. Więc można się napić według działu markietingu Lecha, ale ostrożnie i z rozumem XD
@red7000: ciii, ostatnio poszła kampania marketingowa co by polaczków trzymać za morde krótko i wprowadzić nowe zakazy z aplauzem przygłupów, którzy własną matkę by zamkneli w izbie gdyby sie n------a w domuxD
Komentarz usunięty przez autora