Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +165
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
PiotrFr +81
Bo jak przeglądam ogłoszenia to każde jest prestiżowe. Przed chwilą widziałem ogłoszenie z opisem "przestronne mieszkanie znajdujące się na prestiżowym wrocławskim osiedlu Złotniki"
I tak sobie myślę, że we Wrocławiu już chyba nie ma nieprestiżowych osiedli bo już każde zadupie jest prestiżowe a jeśli w planach jest tam tramwaj jak np. na Jagodno to już w ogóle jest nowoczesne, luksusowe, dobrze skomunikowane osiedle apartamentowców tylko dla elity.
#wroclaw #nieruchomosci
@planarize: Oo Panieee, masz Pan stare dane.
Brochów - od kiedy wybudowali tam basen to jest już prestiżowe, poza tym buduje się tam sporo nowych osiedli deweloperskich a one z automatu są prestiżowe, więc osiedle jest JUŻ jak najbardziej prestiżowe. To już nie to co kiedyś.
Ołbin - czy może być coś bardziej prestiżowego niż mieszkanie w odrestaurowanym, poniemieckim pałacyku pośród oryginalnej kamienicznej zabudowy przedwojennego Breslau? Trzeba być multimilionerem aby pozwolić sobie na kawalerkę w takich Ogrodach Graua. Elita i prestiż
@planarize: Podobno słychać tam krzyki
ale za to dobrze skomunikowane i blisko do centrum