Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +56
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
Posiadam na wynajem mieszkanie w starym budownictwie (blok z lat 60-tych) na warszawskim Mokotowie, a na kontach posiadam kwotę pozwalającą myśleć o zakupie kolejnego mieszkania. Tylko zagwozdka, czy mając pewnych i sprawdzonych lokatorów, warto pchać się w kolejne betonowe złoto. Co byście zrobili w takiej sytuacji? Kupno nowego mieszkania i wynajem dwóch? Remont obecnego, a oszczędności na lokaty, ETF-y itd? A może sprzedaż obecnego w starym budownictwie i dosypanie do nowego w dobrej lokalizacji, a reszta środków na inwestycje?
#nieruchomosci #inwestowanie #mieszkanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
rok temu byl sprzedal i wrzucil w krypto, zrobil x2-3 na bezpiecznych coinach i teraz kupowal grunty na ktorych znowu bym zrobil x2 jak nie lepiej
jak nie masz pomyslu to jakas nieruchomosc na pokoje albo doby
Natomiast przy założeniu, że wejdą dopłaty BK0% i kolejna pompa 30% wybór jest oczywisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)