Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +203
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
pearl_jamik +30
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
@dr3vil: a może właśnie żaden dowód prestiżu tylko czegoś dokładnie odwrotnego.
@ni0bi: no ja łącze kropki i wychodzi że PiS to niedojdy których nikt nie szanuje
Dlatego właśnie brzydzę się Cenckiewiczem który dla doraźnego interesu politycznego jego partii próbował razem z Rachoniem zrobić z niego zwolennika Putina, gdzie dowodami było zdjęcie palenia z Ławrowem na balkonie podczas jakiejś oficjalnej wizyty czy przetrzymanie aż przez weekend jakiegoś listu od świętego Kaczyńskiego (który trafił do adresatów w poniedziałek). Zresztą cały ten ich gniot był pełen takich perełek.
Ogólnie na próbę zrobienia z Sikorskiego kogoś prorosyjskiego to tylko jełop
Odwiedził tego smroda bo PL współpracuje z UK w zakresie wojny na Ukrainie. A łykopki się podniecają niewiadomo czym xd
Wracając do samego Sikorskiego to niejednokrotnie mam wrażenie, że mówi i robi coś wbrew własnym rzeczywistym poglądom byle iść w głównym nurcie polityki europejskiej.
@Mezomorfix: tak, ze wszystkich krajów tylko PL współpracuje z UK w zakresie wojny na Ukrainie. To jest właśnie obraz smutnopolaka, zamiast docenić, że Polska i nasz minister staje się poważnym graczem na arenie międzynarodowej to stara się uniżyć ten fakt i mu zaprzeczyć. Te wasze kompleksy niemiecko-unijne są po prostu smutne.