Wpis z mikrobloga

@SuperN0vak: No właśnie, a co dopiero powiedzieć o kimś kto niedzielne słoneczne popołudnie spędza robiąc wpisy o kimś kto niedzielne społeczne popołudnie spędza robiąc historyjki...

#bekazlewactwa

... ale co jest niby lewackiego w drwieniu z sowieckiej hordy, odwiecznych dręczycieli narodów Europy Wschodniej? Toż to narodowa polska tradycja z dziada pradziada pluć na bandę kałmuków i zaborców spod znaku czerwonego pentagramu
  • Odpowiedz
Jaki to trzeba mieć zryty beret żeby w niedzielne słoneczne popołudnie spędzać czas tworząc jakieś historyjki o ruskich żołnierzach? Czy takie coś kwalifikuje się już pod leczenie?

@SuperN0vak: To chyba u ciebie jest słoneczne popołudnie, u mnie 3 razy deszcze padał, a jak jechałem samochodem, to przez moment drogi nie widziałem.

#przegryw #bekazlewactwa

A tagi to co mają wspólnego z tematyką postu? Lewakiem jest każdy, kto
  • Odpowiedz
@prawda_w_moskwie:

... ale co jest niby lewackiego w drwieniu z sowieckiej hordy, odwiecznych dręczycieli narodów Europy Wschodniej? Toż to narodowa polska tradycja z dziada pradziada pluć na bandę kałmuków i ruskich zaborców spod znaku czerwonego pentagramu

Nic ale kolega @SuperN0vak ma w skrypcie
prawdziwy polak =/= lewactwo
prawdziwy polak = prorosyjskość
Na Ukrainie są ludzie którzy chowają się za banderą/nacjonalizmem czy Kamraci w Polsce, właśnie się za takim mechanizmem
  • Odpowiedz
  • 0
@M4rcinS: Kilka sekund w google i widzisz, ze po poludniu w wiekszosci Polski bylo slonecznie. A ten ze screena to lewak, co potwierdzaja wpisy na jego profilu. Dlaczego tak sie boicie tego słowa?
  • Odpowiedz