Wpis z mikrobloga

Podobne gowno bylo kiedys na ul Polaka ale tutaj jest znaaacznie wiecje spalin. Wiosno spalino oddycham #pdk
Homfi to posredniczek ktory sie w-------a miedzy sprzedajacego a kupujacego nie dajac nic w zamian oprocz faktury do oplecnia w sowitej kwocie? J---c posrednikow, omijac, wysmiewac ich stawki.
PS To jakas Krakowska czy cos?
  • Odpowiedz
Ale mieszkać w czymś takim? XD

@kaczoor: tu auta jada bokiem, a widzialem mieszkania gdzie auta jada wprost do salonu, a tuz przed nim skrecaja. w sezonie jesien-wiosna fajnie musza doświetlać pokoje
  • Odpowiedz
@Wychwalany: To nie powinno być przerabiane tylko od początku planowane jako usługi.

No, ale skoro ludzie je kupują - na wynajem bo jest z rabatem 2 procent bo nikt normalny tego nie weźmie to jest jak jest.

@kaczoor uwielbiam te mieszkania z ogródkami jak przy Kauflandzie / Shellu na Kamiennej :)

Wiem za co place
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Wychwalany zajebiste, takie mieszkanie z dreszczykiem emocji. Czy auto zdąży skręcić czy wjedzie mi do salonu? Za to warto dopłacać
A pośrednik na pewno by opisał mieszkanie jako "dobrze oświetlone, idealnie skomunikowane, jedyne w swoim rodzaju" xD
  • Odpowiedz
Ale mieszkać w czymś takim? XD

@kaczoor: ale czy ktoś cię zmusza do kupna? No może przespałem i developerką zajmuje się teraz państwo a mieszkania są z przydziału i możesz się czuć urażony, że ktoś DOSTANIE takie mieszkanie
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: ta myjnia tam na kamiennej nie jest 24/7? Pewnie tak bo samoobslugowa. No to kojacy szum karchera cala dobe. Od parkingu kaufa w lecie bije "bryza" spalonego betonu, pylu. Zyc nie umierac, az sie chce okno otwierac.
Ale moze te mieszkania jeszcze byly "tanie" bo blok juz dawno oddany? Pod wynajem spoko ale do zycia... jeszcze tam bedzie pelno wynajete wiec imprezki i inne cuda.

@kaczoor masakra, trzeba
  • Odpowiedz
w razie kolejnej powodzi stulecia wlasciciel bedzie mogl pierwszy wyprobac jak sie plywa pontonem, zanim jeszcze wyjdzie z domu
  • Odpowiedz