Aktywne Wpisy
cyganztorunia +112
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Momento83 +101
Orientujecie się jak to wygląda z kierunkiem technik farmacji?
Od zawsze chciałam pracować w aptece jednak życie mi się inaczej poukładało i musiałam z tego kierunku zrezygnować. Później słyszałam, że nie może być on w innym trybie nauczania niż stacjonarny dzienny.
Niedawno wyświetliła mi się reklama pewnej szkoły policealnej a tam właśnie ten kierunek w trybie weekendowym. Sprawdziłam i niektóre szkoły oferują technika farmacji w trybie zaocznym lub weekendowym. Jako, że obecną praca nie pozwala mi na naukę w trybie stacjonarnym byłabym zainteresowana ofertą w trybie weekendowym ale zastanawiam się czy ma to sens? Jak czytam to jest, że obeca ustawa na to nie zezwala u już się w tym gubię.
Czy można uczyć się na ten kierunek w formie zaocznej/weekendowej?
Obecnie pracuję w laboratorium ale skończyłam studia na kierunku chemia. Praca jest na 3 zmiany więc nauka dzienna odpada. Nie podoba mi się obecną praca i marzę o tym żeby pracować w aptece.
No i pytanie o szkoły policealne. Czy jest różnica między nimi? Nie wiem czy mogę mówić ich nazwy ale czy taki teb różni się od innych szkół? Ofertę weekendową znalazłam właśnie tam.
No i zależy mi też na opinii osób które uczyły się na tym kierunku. Niekoniecznie w tej szkole.
#wroclaw bo tu chciałabym się uczyć
#szkolapolicealna #policealna #tebedukacja #teb #apteka #farmacja #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim