Wpis z mikrobloga

też tak macie że mija rok dwa albo więcej i nie mieliście jakiekolwiek interakcji z inną osobą? oprócz tych trzech utartych jak mama brat czy pani terapeutka przed którymi się udaje że wszystko w miarę w porządku a oni nie drążą
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@DigitalPasztet Nie. Większość ludzi ma na co dzień kontakt z ludźmi czy tego chce czy nie. Twoja sytuacja wygląda jakbyś była zamknięta w jakimś zakładzie dka obłąkanych.
  • Odpowiedz
ale chyba lepiej mieć terapeutę niż nie mie

@DigitalPasztet: no ale po co ci ten terapeuta, skoro placisz mu za terapie, a sciemniasz o swoim stanie, czyli terapia nie dziala, ale przedstawiasz obraz ze dziala.
Placisz, nie otrzymujesz pomocy z wlasnej winy, terapeuta nie ma pojecia ze prowadzi cie zle.
To chyba juz lepiej tej terapii nie miec, za to miec kase w kieszenii ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: to wy mi płacicie z waszych podatków ja mówię wprost że wolałbym zdechnąć a wy wolicie utrzymywać to macie.. a w terapii po co babce mam wkółko powtarzać miesiącami znowu że jest jest coraz gorzej jak ona i tak woli żyć w przekonaniu że widzi postępy.. mi wkońcu przykro jej się robi i już gram pod jej tezę i udaję że nie jest tak źle żeby se poczuła że
  • Odpowiedz