Wpis z mikrobloga

• 0
wiesz moze co w przypadku gier online i posiadania subskrypcji? Też dostanę kupon czy nie?

@dawid121213: tak, jeżeli subskrypcja wynosi minimum 6 zł.
Zapis w regulaminie:
"jeden Kod Promocyjny przyznawany jest za każdą zrealizowaną w Okresie Promocyjnym Subskrypcję o wartości co najmniej 6 złotych"
  • Odpowiedz
@Nutaharion: dziś próbowałem kupić zdrapkę Paradiso która wskoczyła na pierwsze miejsce opłacalności i Pani w kolekturze mówi że ma 4 paczki ale nie może sprzedać bo są zablokowane. Wiesz coś może o tym? Spotkałeś się z taką blokada już wcześniej?
  • Odpowiedz
  • 2
@LuckyyLuke przeważnie w takich momentach dopytywałem się dlaczego są "zablokowane" i okazywało się że np. niedługo wchodzi następna edycja i obsługa nie otwiera nowej paczki.
Wydaje mi się że identyczna sytuacja może mieć miejsce teraz bo 8 sierpnia będzie nowa edycja i większość kolektur będzie chciała unikać otwierania starych zdrapek.
Totalizator Sportowy kładzie nacisk na sprzedawanie nowości stąd takie cyrki że starymi zdrapkami :(
  • Odpowiedz
  • 0
@Batyskaf69: wygląda obiecująco ale spróbuj ją znaleźć w kolekturach :)
Pisałem do Lotto żeby udostępnili informacje o kolekturach w których można ją jeszcze kupić to mi odpisali że:
"Informujemy, że wszelkie dane, które są potrzebne graczom, w tym miłośnikom Zdrapek, są dostępne na stronie lotto.pl, a także w aplikacji.
Tylko te dane mają walor oficjalnych i aktualnych informacji.
Ponadto informujemy, że przekazywanie danych o dostępności określonej Zdrapki w jakimś obszarze
  • Odpowiedz