Wpis z mikrobloga

[( ͠° °)]
Mirki pomocy.
Media Expres 3 miesiące trzyma na reklamacji moja bieżnie i nie mogę się przez ten czas doprosić jakiejkolwiek informacji kiedy będzie zrobiona
Moje maile ignorują. Na infolinii tylko przekazują informację że ktoś oddzwoni. A na stronie media expres jak wpisuje nr gwarancji to wyskakuje że jest zakończona ()
Kurde, 1700pln mi normalnie świnie zabrały i nie chcą oddać
Dajcie znać co ja mogę teraz zrobić
Precelzsola - [ヽ( ͠°෴ °)ノ]
Mirki pomocy. 
Media Expres 3 miesiące trzyma na reklamacj...

źródło: IMG_0740

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matixrr: też o tym myślałem. Przez to że tak do długo trwa mam ochotę tam wpaść i zrobić haję (boję się trochę że z rzecznikiem będzie to trwało kolejne pół roku). Doceniam Twoją radę Mirku/Mirabelko
  • Odpowiedz
@Precel_z_sola: pamiętaj tylko że jak wpadniesz do sklepu to prawdopodobnie zastaniesz tam osoby które odpowiadają za ten punkt, a nie za to co się dzieje z twoją reklamacją. Rozumiem twoją złość, ale idąc do punktu spróbuj opanować emocje i poprosić tam kogoś o pomoc, może oni mają jakiś dostęp do systemu aby zobaczyć co się dzieje z twoją reklamacją, a jak nie to ewentualnie może oni mogą zadzwonić i z
  • Odpowiedz
@Precel_z_sola: Z nimi trzeba uważać. Kupujesz tablet, laptop albo telefon? Mówią ci, że MUSISZ go otworzyć przy kasie żeby sprawdzić ekran bo jak nie to na paragonie ci napiszą, że odmówiłeś tej kwestii i nie będą ci mogli pomóc jak ekran będzie zbiry. Oczywiscie to jawne p---------e w założeniu, że klient to debil. Uwaga: Ten proces ma na celu ukrycie, że część sprzedawanych rzeczy jest po ekspozycji albo po zwrocie.
  • Odpowiedz
@JanImperator: wiem i dzięki za info odnośnie elektroniki. medi expert to syf totalny. Nie wiem czemu aż tyle zakupów mam od nich (chyba przez te durne reklamy i ich pozycjonowanie w sieci). Obiecuję sobie już nigdy więcej nic u nich nie kupić- chociażby było za pół darmo i w papierku
  • Odpowiedz