Aktywne Wpisy
jakuba94 +155
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +80
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Dodane tytuły:
+ Dekameron (1971) [+ napisy] link
+ I love Benfica (2024) [6 odcinków] link
+ LEGO Friends: The Next Chapter (2023) [17 odcinków] [+ audio] link
+ LOL: Last One Laughing Philippines (2024) [2 odcinki] link
+ LOL: Last One Laughing Thailand (2024) [2 odcinki] link
+ Noc myśliwego (1955) [+ napisy] link
+ Nowa w kosmosie (2024) [+ audio, + napisy] link
+ Opowieść podręcznej (1990) [+ napisy] link
+ Trial & Air (2024) [+ napisy] link
+ Wrota niebios (1981) [+ napisy] link
+ Ślubny orszak Rady przybędzie (1997) [+ napisy] link
Nowe odcinki:
+ A Infância de Romeu e Julieta (2023) [10 odcinków] link
+ LEGO Ninjago: Sekrety zakazanego Spinjitzu (2019) [30 odcinków] link
+ Ninjago: Mistrzowie Spinjitzu (2012) [30 odcinków] link
+ The Boys (2019) [S04E06] [+ audio, + napisy] link
+ The GOAT (2024) [S01E10] link
Zaplanowano usunięcie:
- Absentia (2017) (2024-07-15) link
- Podpalaczka (2022) (2024-07-12) link
https://upflix.pl/aktualnosci/nowy-odcinek-the-boys-od-dzis-w-amazon-prime-video-polska-mamy-liste-zmian-w-ofercie-platformy-2024-07-04?utm_source=wykop.pl
#upflixamazon <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#amazon #amazonprimevideo #amazonpl #upflix #theboys #legofriends