#programy #komputery #blender #oprogramowanie Hej. Znacie jakiś soft, który pozwoli na chwilowe zwiększenie precyzji ruchów kursora podczas pracy w danej aplikacji? Chodzi mi o rozwiązanie, które istnieje w blenderze, czyli np podczas przesuwania jakiegoś obiektu przytrzymujemy "Shift" i uzyskujemy w ten sposób chwilowe zwiększenie precyzji ruchu kursora, co jest świetnym rozwiązaniem. Chciałbym mieć podobną możliwość podczas pracy np w Corelu i w innych. Jak coś to dzięki za cynk.
@eugeniusz_geniusz: @wemwuem Używam mojej ulubionej Logitech MX400, która nie ma dedykowanego przycisku do zmiany dpi, a ja mam na myśli rozwiązanie, które pozwoli zmieniać ten parametr "w locie" podczas pracy i na bardzo krótko.
Hej. Znacie jakiś soft, który pozwoli na chwilowe zwiększenie precyzji ruchów kursora podczas pracy w danej aplikacji?
Chodzi mi o rozwiązanie, które istnieje w blenderze, czyli np podczas przesuwania jakiegoś obiektu przytrzymujemy "Shift" i uzyskujemy w ten sposób chwilowe zwiększenie precyzji ruchu kursora, co jest świetnym rozwiązaniem.
Chciałbym mieć podobną możliwość podczas pracy np w Corelu i w innych.
Jak coś to dzięki za cynk.
Używam mojej ulubionej Logitech MX400, która nie ma dedykowanego przycisku do zmiany dpi, a ja mam na myśli rozwiązanie, które pozwoli zmieniać ten parametr "w locie" podczas pracy i na bardzo krótko.